Welcome to Breast Enlargement World

Αύξηση στήθους

Πώς να μεγαλώσω τα στήθη μου

Φεβρουάριος. 9, 2010.Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές θεραπείες για να βελτιώσουν ότι έχει να κάνει σε σχέση με το γυναικείο στήθος χωρίς τη δαπανηρή και επικίνδυνη διαδικασία της εγχείρησης. Γι’ αυτό θέλουμε όλες οι αναγνώστριές μας να γνωρίσουν και να έχουν πρόσβαση σε κάθε διαθέσιμη πληροφορία για κάθε μια από αυτές τις μεθόδους ώστε να μπορούν να αποφασίσουν γι’ αυτές.

Έχουμε μελετήσει και συγκρίνει όλες τις διαθέσιμες μεθόδους μεγέθυνσης του στήθους και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι είναι δυνατόν να αυξήσετε το μέγεθος, τον όγκο και να έχετε πιο στητό στήθος με εύκολο τρόπο και χωρίς παρενέργειες. Πρακτικά το σύνολο των θεραπειών, μεθόδων και προϊόντων που συγκρίνουμε βασίζονται στην ίδια αρχή ή παρόμοια, για το οποίο είναι βασικό οι αναγνώστριές μας να γνωρίζουν τη δομή του στήθους τους.


Γιατί μεγαλώνει το στήθος

Τόσο στην περίπτωση των χαπιών, κρεμών, και των ασκήσεων θα καταφέρετε να θρέψετε και να παρέχετε στα στήθη σας τα απαραίτητα στοιχεία και διατροφικά συστατικά για να αλλάξουν χωρίς καμία παρενέργεια ή βλάβη της υγείας.

Χάπια: Αυτά τα χάπια περιέχουν φυσικά συστατικά με ιδιότητες οιστρογόνων. Τα οιστρογόνα που ελευθερώνονται από αυτά τα συστατικά συλλαμβάνονται από τους υποδοχείς που υπάρχουν στο στήθος επανενεργοποιώντας την αύξηση με εντελώς φυσικό τρόπο τόσο σε όγκο όσο και σε μορφή. Αυτά τα προϊόντα είναι πολύ γνωστά και χρησιμοποιούνται πολύ στις ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία και Καναδά.

Κρέμες:λειτουργία τους είναι πρακτικά ίδια με των χαπιών μεγέθυνσης του στήθους αφού περιέχουν παρόμοια συστατικά. Η μοναδική διαφορά είναι ότι η κρέμα εφαρμόζεται κατευθείαν στο στήθος ενώ τα χάπια πρέπει να εισέλθουν στη γενική κυκλοφορία. Αυτού του τύπου τα προϊόντα κερδίζουν συνεχώς έδαφος λόγω των οφελών που προσφέρουν στη γυναίκα.

Συσκευές δόνησης: είναι χωρίς αμφιβολία η τελευταία ανακάλυψη για να μεταμορφώσει τα γυναικεία στήθη και κυκλοφορεί στην αγορά. Είναι μια παγκόσμια καινοτομία στην οποία έχουμε πρόσβαση και που είναι πολύ στη μόδα στις ΗΠΑ. Αυτό το προϊόν βασίζεται στις δονήσεις που μεταβιβάζονται στο στήθος και αυξάνουν τη φυσιολογική δυνατότητα του ανθρώπινου σώματος να αλλάξει, υπό την επιρροή των δονήσεων της συσκευής. Από την οπτική γωνία των γιατρών η χρήση του είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη.

Ασκήσεις: περιλαμβάνουν εύκολες ασκήσεις μέσω των οποίων θα μάθετε να γυμνάζετε το στήθος σας με φυσικό τρόπο βοηθώντας τα να αναπτυχθούν. Θα επιτύχετε να αυξήσετε τόσο τον όγκο αλλά να τα κάνετε και πιο στητά μόνο με λίγα λεπτά κάθε μέρα και ακολουθώντας τις ίδιες ασκήσεις που προτείνονται. Επίσης βοηθούν να δυναμώσουν όλοι οι μυς του σώματος χάνοντας κιλά και βελτιώνοντας τη σιλουέτα σας.

Χειρουργικές επεμβάσεις: οι εγχειρίσεις προσθετικής στήθους ή μαστοπλαστικές αυξάνονται μέρα με τη μέρα.  Είναι από τις επεμβάσεις με την περισσότερη ζήτηση και είναι πολύ αποτελεσματική. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά όμως σίγουρα υπάρχει το ρίσκο της εγχείρησης και της αναισθησίας. Επίσης δε μπορούμε να παραβλέψουμε το μεγάλο κόστος που έχουν αυτές οι επεμβάσεις που κυμαίνεται μεταξύ 3.000 και 6.000€ περίπου.

Αντλίες κενού: Θεωρητικά εισέρχεται το στήθος σε έναν κύλινδρο και μετά βγαίνει όλος ο αέρας διογκώνοντας το στήθος για να γεμίσει τον κύλινδρο υπό κενό. Χωρίς αμφιβολία αυτή τη μέθοδο δε τη προτείνουμε γιατί το στήθος θα επιστρέψει στη φυσιολογική του κατάσταση μετά από μερικές ώρες, καθώς επίσης μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη εάν ασκηθεί στο στήθος μεγάλη πίεση.

Βάρη: είναι μια από τις παλαιότερες τεχνικές που βασίζεται στη δύναμη που ασκείται από ένα βάρος και κάνει το στήθος να μεγαλώνει. Σε καμία περίπτωση δε προτείνουμε αυτή τη μέθοδο γιατί μπορεί να αποδειχτεί πιο επικίνδυνη και από την προηγούμενη.


Συμπέρασμα του Anaptiksistithous.com

Στην πραγματικότητα υπάρχουν θεραπείες και μέθοδοι πολύ αποτελεσματικές με τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε μόνιμη αύξηση του στήθους σας τόσο σε όγκο όσο και σε μέγεθος χωρίς την ανάγκη να καταφύγετε στη χειρουργική επέμβαση και χωρίς επίπονες και αναποτελεσματικές μεθόδους. Σας προτείνουμε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες και τις συγκρίσεις που σας προσφέρουμε για να αποφασίσετε ποια θεραπεία σας ταιριάζει καλύτερα, στις απαιτήσεις σας και στο πορτοφόλι σας.

 
Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.