Welcome to Breast Enlargement World

Βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε πριν αγοράσετε ένα προϊόν

1º ΒΗΜΑ: Να γνωρίζετε την προσωπική σας κατάσταση

Ιανουάριος. 15, 2010.Είναι πολύ βασικό πριν βρεθείτε να αξιολογείτε οποιοδήποτε προϊόν, τεχνική ή θεραπεία να γνωρίζετε ακριβώς την προσωπική σας κατάσταση, που βρίσκεστε και τι ψάχνετε, έτσι θα είναι πολύ εύκολο να βρείτε αυτό που χρειάζεστε και που πραγματικά θέλετε.

Γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να δείτε τις προηγούμενες παραγράφους όπου θα βρείτε πολλές πληροφορίες γύρω από το στήθος, την ανατομία του, τα προβλήματά σας… Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες έχουν διαφορετικό μέγεθος στήθη και θα δείτε ότι υπάρχουν πολύ αποτελεσματικές θεραπείες ώστε να αποκτήσετε πιο ογκώδες και στητό στήθος με εύκολο τρόπο και χωρίς προβλήματα.

Από τη στιγμή που γνωρίζουμε την κατάστασή μας και έχουμε ξεκάθαρο το τι θέλουμε να επιτύχουμε, είμαστε έτοιμες να περάσουμε στην επόμενη φάση.

2º ΒΗΜΑ: Αξιολόγηση των διαφορετικών θεραπειών

Όπως ήδη θα είδατε υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων πολύ αποτελεσματικών για τη βελτίωση βασικών καταστάσεων του στήθους σας, όπως ο όγκος και η σταθερότητα, έχοντας την πιθανότητα να αυξήσετε το μέγεθός του όσο εσείς θέλετε. Όλα τα προϊόντα στα οποία αναφερόμαστε στη σελίδα μας είναι αποτελεσματικά και δεν έχουν επιβλαβείς δράσεις στον οργανισμό.

Ποιους ΚΑΝΟΝΕΣ πρέπει να έχω υπόψη μου όταν αξιολογώ ένα προϊόν;

1º ς ΚΑΝΟΝΑΣ: ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε εταιρία σας υπόσχεται 50% έκπτωση ή υπόσχεται πράγματα απίθανα! Ο μοναδικός λόγος που σας υπόσχονται αυτές τις προσφορές είναι γιατί τα προϊόντα τους είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, και δύσκολα θα επιτύχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στο στήθος σας, και επίσης μπορεί να είναι και επιβλαβή για την υγεία σας. Πάντα προτείνουμε να ξοδέψετε λίγα περισσότερα χρήματα και να αγοράσετε προϊόντα καλύτερης ποιότητας με καλά αποτελέσματα τόσο στο μέγεθος όσο και στον όγκο. Να θυμάστε ότι το φθηνό κοστίζει ακριβά!

2ºς ΚΑΝΟΝΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΟΧΙΜΒΙΝΗ

Ποτέ να μην αγοράσετε προϊόν που να περιέχει υοχιμβίνη!! Η υοχιμβίνη είναι στη λίστα των απαγορευμένων προϊόντων από τον FDA και είναι στον κατάλογο των επικίνδυνων ουσιών και σε καμία περίπτωση δε συστήνεται.

3ºς ΚΑΝΟΝΑΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Κατά τη γνώμη μας είναι ΒΑΣΙΚΟ τα προϊόντα να έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Σκεφτείτε το ότι όταν μια εταιρία προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι γιατί είναι σίγουρη ότι το προϊόν της λειτουργεί πραγματικά, αλλιώς συνέχεια θα έχουμε την απορία αν θα λειτουργήσει ή όχι. Σύμφωνα με  τον οδηγό μας, δε σας συστήνουμε να αγοράσετε κανένα προϊόν που δεν έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων έμπιστη και ασφαλής.

4ºς ΚΑΝΟΝΑΣ: ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ:

Είναι βασικό να ψάχνετε προϊόντα που έχουν την έγκριση ειδικών και με κύρος γιατρών και ειδικών στον  τομέα. Είναι προφανές ότι όταν ένα προϊόν προτείνεται από γιατρούς είναι γιατί πραγματικά έχουν καταφέρει να επιβεβαιώσουν ότι λειτουργεί. Σε πολλές σελίδες εμφανίζονται φράσεις όπως : «ιατρικά ελεγμένο», αλλά σε κανένα σημείο δε υπάρχει αναφορά ή μαρτυρία αυτού που το προτείνει ή το έχει ελέγξει. Αγοράστε μόνο προϊόντα που έχουν υπογεγραμμένες μαρτυρίες από γιατρούς ή ειδικούς στον τομέα της υγείας.

5ºς ΚΑΝΟΝΑΣ: ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Όλες οι σελίδες αύξησης του στήθους όπως και των άλλων προϊόντων προσφέρουν μαρτυρίες υποτιθέμενες από ευχαριστημένους πελάτες. Δε μπορούμε να αποδείξουμε την αυθεντικότητά τους αν δε μας τις δείχνουν υπογεγραμμένες. Έτσι, μπορούμε να βρούμε εταιρίες που έχουν υπογεγραμμένες μαρτυρίες, όπως φτάνουν από τους πελάτες τους. Αυτές οι υπογεγραμμένες μαρτυρίες θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε εάν το προϊόν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο λένε.

6ºς ΚΑΝΟΝΑΣ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Όλα τα φυσικά προϊόντα και μη φυσικά πρέπει να έχουν πιστοποιήσεις ποιότητας που διασφαλίζουν ότι παρασκευάστηκαν με όλες τις εγγυήσεις και ότι πληρούν όλα τα απαραίτητα στάνταρ ποιότητας. Στην περίπτωση των φυσικών προϊόντων τα στάνταρ ποιότητας είναι τα GMP, GAP, και συμπεριλαμβανομένου κάποιων ISO των εταιριών παραγωγής αυτών. Για τις συσκευές δόνησης θα είναι το CE, ISO και άλλες αναφορές κατασκευής.

7ºς ΚΑΝΟΝΑΣ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Είναι προφανές ότι οι σελίδες που παρέχουν πολλές πληροφορίες πραγματικά ξέρουν τι προσφέρουν στους πελάτες τους, ενώ κανονικά, οι σελίδες που είναι σύντομες και δεν περιέχουν τίποτε είναι απομιμήσεις. Είναι τόσο εύκολο να το αποδείξετε ότι αυτές οι σύντομες σελίδες και χωρίς περιεχόμενο δεν έχουν ιατρικές πιστοποιήσεις που αξιολογούν την ικανότητά τους, αλλά ούτε και υπογεγραμμένες μαρτυρίες. Η πληροφόρηση είναι πολύ βασική για εμάς.

 

3º ΒΗΜΑ: Διαλέξτε την καταλληλότερη για εσάς θεραπεία

Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε για μία από τις πολλές θεραπείες, αφού ήδη έχετε πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες που βρίσκονται πιο πάνω, σε αυτόν τον οδηγό.

Πριν πάρετε την τελική σας απόφαση, για να θυμηθείτε και να έχετε μια γενική άποψη όλων των θεραπειών, μπορείτε να ξαναεπισκεφτείτε το κομμάτι « Σύγκριση των θεραπειών», όπου σας παρουσιάζουμε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά του καθενός, την τιμή… Θυμηθείτε ότι πολλές φορές το φθηνό στοιχίζει ακριβά.

Πρέπει να σας θυμίσουμε ότι υπάρχουν θεραπείες πολύ αποτελεσματικές για την αύξηση του στήθους, με μόνιμα αποτελέσματα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Από το Anaptiksistithous.com έχουμε ήδη βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν το στήθος τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

 


Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.