Welcome to Breast Enlargement World

ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ

Μαρτίου. 4, 2010. Όπως ήδη γνωρίζουν οι αναγνώστριές μας το στήθος μπορεί να παρουσιάσει μια ποικιλία μεγεθών, σύμφωνα με τους πολλούς διαφορετικούς παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό. Στην περίπτωση των γυναικών με μικρό στήθος μπορεί να εμφανιστούν απογοητεύσεις λόγω του κόμπλεξ κατωτερότητας που έχει σχέση με το «τι θα πουν»,  πράγμα που εμφανίζεται πιο συχνά σε νεαρές κοπέλες και έφηβες, που ανησυχούν πολύ για τα σχόλια των φίλων τους, των γειτόνων, των συμμαθητών.

Ποιο είναι το τέλειο στήθος;

Φυσιολογικά πιστεύεται ότι το τέλειο στήθος είναι στητό, γεμάτο, με μέσο όγκο προς μεγάλο, με απαλό δέρμα, όμορφο και λείο. Η θηλαία άλως πρέπει να έχει διάμετρο μεταξύ 3 και 5εκ.

Είναι λογικό να υπάρχουν ασυμμετρίες στο στήθος;

Είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορές στα στήθη μια γυναίκας, αφού σε κάθε 7 στις 10 περιπτώσεις το δεξί στήθος είναι μικρότερο από  το αριστερό, αν και αυτή η διαφορά δεν είναι ορατή. Στην περίπτωση που υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος του στήθους πρέπει να έχετε υπομονή, αυτό θα διορθωθεί με το πέρασμα των χρόνων.

Μεταξύ των παραγόντων που επηρεάζουν περισσότερο το μέγεθος του στήθους μπορούμε να δώσουμε έμφαση στους παρακάτω:

1. ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ: είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο μέγεθος του γυναικείου στήθους. Φυσιολογικά τα στήθη μιας κοπέλας θα είναι παρόμοια με τα στήθη της μητέρας της, το οποίο σημαίνει ότι είναι κληρονομικό. Αυτό πάει να πει ότι εάν η μαμά έχει μικρό στήθος, πιθανώς και η κόρη θα έχει μικρό στήθος.

2. ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: το πέρασμα του χρόνου δε μπορούμε να το αποφύγουμε, και είναι αυτό που κάνει τα στήθη να πέφτουν με τη δύναμη της βαρύτητας. Θα χάνουν την ορθότητά τους με το πέρασμα των χρόνων, το οποίο βέβαια εξαρτάται από μια καλή διατροφή, ένα καλό στηθόδεσμο και μια ισορροπημένη ζωή. Χωρίς αμφιβολία, τίποτα και κανείς δε μπορεί να αποφύγει το ότι τα στήθη μια γυναίκας θα πέφτουν όσο αυξάνεται η ηλικία, αν και φυσικά μπορείτε να το κάνετε λιγότερο ορατό με διάφορες μεθόδους και ειδικά προϊόντα γι’ αυτόν τον σκοπό.

3. Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΚΤΟΦΟΡΙΑ: κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλακτοφορίας τα στήθη θα υποστούν πολλές αλλαγές στο μέγεθός τους. Το μεγαλύτερο τραύμα για μια γυναίκα είναι ότι πολλές από αυτές τις αλλαγές μπορεί να είναι μόνιμες, αν και αυτές οι αλλαγές παρουσιάζονται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, αυξάνοντας το μέγεθος του στήθους.

4. ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: κάποιες ασθένειες μπορεί να επηρεάσουν άμεσα το στήθος, αν και η πιο κοινή είναι ο καρκίνος του παστού που μπορεί να επιφέρει αλλαγές τόσο στο μέγεθος όσο και στο σχήμα του στήθους.

5. ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ: η συνεχής αυξομείωση του βάρους ή σε μικρά χρονικά διαστήματα μπορεί να επηρεάσει το στήσιμο του στήθους προκαλώντας ραγάδες. Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι είναι αναστρέψιμη και μπορούν να επιστρέψουν στην προηγούμενη κατάστασή τους.

6. Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ: η λανθασμένη στάση του σώματος μπορεί να προκαλέσει την πτώση του στήθους. Επίσης είναι αιτία και της πλαδαρότητας της κοιλιάς των γυναικών.


Δεν είμαι ευχαριστημένη και θέλω να αυξήσω το μέγεθος του στήθους μου, είναι δυνατόν;

Φυσικά. Δε είστε αναγκασμένες να ζήσετε με ένα στήθος το οποίο δε σας ικανοποιεί. Ανεξάρτητα αν είναι μικρό το στήθος σας, ή απλά θέλετε να του δώσετε περισσότερο όγκο, υπάρχουν μέθοδοι και προϊόντα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με κάθε εγγύηση.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η μοναδική μέθοδος που πραγματικά ήταν αποτελεσματική ήταν η επέμβαση, αν και τα τελευταία χρόνια έχουν τελειοποιηθεί και άλλα εναλλακτικά προϊόντα που έχουν μεγάλη επιτυχία στα αποτελέσματά τους. Επίσης έχουν το πλεονέκτημα του ότι δε χρειάζεται να περάσετε από το χειρουργείο, ούτε χρειάζεται να υποστείτε αναισθησία και τους κινδύνους της επέμβασης, είναι πολύ πιο οικονομικές και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία ούτε για το στήθος. Φαντάζεστε να αυξήσετε το μέγεθος, τον όγκο και το στήσιμο του στήθους σας λαμβάνοντας ένα χάπι, με μια κρέμα, μια συσκευή δονήσεων ή με απλές ασκήσεις; Σας προτείνουμε αρκετά προϊόντα πραγματικά αποτελεσματικά για τη βελτίωση της εμφάνισης του στήθους σας χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από το χειρουργείο και χωρίς κινδύνους.


Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.