Welcome to Breast Enlargement World

Μαρτυρίες μεγέθυνσης στήθους

«Από τότε που χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Siluette Plus+, το στήθος μου είναι μεγαλύτερο και πιο στητό. Μια φίλη μου μου πρότεινε αυτές τις ασκήσεις και είμαι πραγματικά ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα. Μόνο χρειάζονται μερικά λεπτά τη μέρα πριν το μπάνιο και αυτό είναι, τόσο εύκολο είναι να βελτιώσω το στήθος μου. Το προτείνω σε όλες που διαβάζετε αυτό.»

Ρίτα«Πρέπει να σας ευχαριστήσω για αυτό το θαυματουργό προϊόν, μετά από 3 μήνες που το χρησιμοποιώ, μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Μετά από μόνο ένα μήνα άρχισα να αισθάνομαι τη διαφορά, η οποία με έκανε να συνεχίσω τη θεραπεία, πράγμα που ήταν μια μεγάλη απόφαση αφού τα κόμπλεξ που είχα άρχισαν να εξαφανίζονται, τώρα φυσικά και μπορώ να πω ότι το στήθος μου έχει καμπύλες. Ευχαριστώ πολύ.»

Γιάννα


«Με μόνο μια κρέμα και μερικά βίντεο ( πολύ χρήσιμα ) η ζωή μου πήρε στροφή 180 μοιρών! Το στήθος μου πλέον δεν είναι λόγος ντροπής για μένα, αντιθέτως. Μοναδικό!»

Γεωργία Ιορδανίδου

«Με λένε Σοφία και είμαι 32 ετών. Ακολουθώ τη θεραπεία του  Siluette Plus+ εδώ και 3 εβδομάδες περίπου. Αν και είναι πολύ νωρίς για να δω τα τελικά αποτελέσματα που ελπίζω να επιτύχω, μπορώ να πω ότι η σιλουέτα μου έχει βελτιωθεί πολύ. Αισθάνομαι ότι κάτι έχει αλλάξει στο στήθος μου, που τώρα είναι πιο μεγάλο και πιο στητό. Πραγματικά είναι αλήθεια ό, τι αναγράφεται στην ιστοσελίδα σας.»

Σοφία Παναγιωτίδου

«Πολλές φορές σκέφτηκα να κάνω την επέμβαση αυξητικής στήθους αλλά είχα το φόβο του να μπω στο χειρουργείο και ακόμη τον έχω. Δε πίστευα ότι θα υπήρχε μια τόσο απλή θεραπεία, η οποία πάνω από όλα θα μου έδινε τόσο γρήγορα αποτελέσματα, αποφεύγοντας την χειρουργική επέμβαση και μόνο με την εφαρμογή μιας κρέμας. Ήδη είμαι στον τέταρτο μήνα και δεν έχει καμία σχέση με πριν, πλέον μπορώ να φορέσω ό,τι πάντα επιθυμούσα.»

Ν.Μ


«Αυτό είναι απίστευτο! Έχω μόνο 4 εβδομάδες που χρησιμοποιώ το προϊόν και αν και είναι λίγο νωρίς, άρχισα να βλέπω μικρές αλλαγές, πράγμα που με γεμίζει αισιοδοξία και πολλή όρεξη να συνεχίσω τη θεραπεία, ελπίζω σε λίγο καιρό να μπορώ να παρουσιάσω μια διαφορετική εικόνα του εαυτού μου!»

Μαρία (Αθήνα)


«Μόνο θέλω να σας ευχαριστήσω για το τόσο αποτελεσματικό προϊόν  που μου άλλαξε τη ζωή, όλα μου τα κόμπλεξ εξαφανίστηκαν και χάρη στο siluette αυξήθηκε το στήθος μου ενάμισι νούμερο! Είναι απλά θεαματικό αυτό που πέτυχα με αυτό το προϊόν και απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω.»

Τίνα


«Χρησιμοποιώ το Siluette Plus+ εδώ και 5 μήνες και τα αποτελέσματα μου φαίνονται πραγματικά απίστευτα. Στην αρχή μου στοίχισε λίγο να δω πρόοδο, αλλά μετά από τις 7 πρώτες εβδομάδες χρήσης, το στήθος μου άρχισε να βιώνει μια μοναδική αλλαγή. Χωρίς καμία αμφιβολία, προτείνω το  Siluette Plus+ σε όλες τις γυναίκες που νοιώθουν κάποιο κόμπλεξ για το στήθος τους.»

Μαρία Νίκα

«Μου φαίνεται απίστευτο ότι ένα πρόγραμμα τόσο εύκολο στη χρήση μπορεί να κάνει τόσα πολλά για εμάς. Το στήθος μου, εκτός του ότι πλέον είναι πολύ πιο στητό, έχει αυξηθεί ένα νούμερο. Και χωρίς πόνους και περιττά έξοδα. Εντυπωσιακό!»

Έλσα

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη χάρη σε σας! Αν και ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με το στήθος μου, πάντα ονειρευόμουν να το αυξήσω χωρίς να υποστώ τη χειρουργική επέμβαση και με το siluette πέτυχα να φοράω ένα νούμερο μεγαλύτερο, με πολύ απλό τρόπο, ακόμη συνεχίζω τη θεραπεία και ελπίζω να συνεχίσω να βλέπω αποτελέσματα!»

Μάρθα Τ.


Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.