Welcome to Breast Enlargement World

Συγκρίσεις

Φεβρουάριος. 8, 2010. Σε αυτή την ενότητα παραθέτουμε συγκρίσεις μεταξύ των πιο διαδεδομένων ενισχυτών της γυναικείας λίμπιντο στην αγορά. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον συγκριτικό μας πίνακα, ο οποίος θα σας χρησιμεύσει για να γνωρίσετε τα χαρακτηριστικά του καθενός και τις διαφορές τους. Αναμφίβολα, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καταλληλότερο για σας προϊόν.

Κατά την αξιολόγηση αυτών των προϊόντων πάντα θα πρέπει να έχετε υπόψη σας μερικούς παράγοντες ζωτικής σημασίας: αν τα συστατικά του ειναι εγγεγραμμένα στην Ε.Ε, αν έχουν μαρτυρίες γιατρών που το αξιολογούν – όπως και πελατών που αφηγούνται τις εμπειρίες τους- , αν προσφέρουν τις απαραίτητες εγγυήσεις, αν τα συστατικά είναι ποιότητας και ασφαλή, αν τα αποτελέσματα είναι γρήγορα κτλ.

Είναι φανερό ότι δεν έχουν όλα τα προϊόντα της αγοράς την ίδια ποιότητα, γι αυτό το Anaptiksistithous.com σας προτείνει πριν να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση να κοιτάξετε με προσοχή τα στοιχεία των καλύτερων ενισχυτών της γυναικείας λίμπιντο που βρήκαμε στο ίντερνετ. Χωρίς αμφιβολία θα σας βοηθήσει πολύ.

Τις συγκρίσεις αυτές επέβλεψαν οι παρακάτω γιατροί:

Δρ. Αράνα- Αρ. Μητρώου: 6785

Σύγκριση

Libidil

Libidil

Το Libidil είναι για εμάς το πιο ολοκληρωμένο συμπλήρωμα για τη βελτίωση της γυναικείας λίμπιντο στην αγορά. Η ιστοσελίδα του (πλήρης και πολύ λειτουργική) περιέχει πολλές πληροφορίες , και το προϊόν έχει μεγάλη αναγνώριση λόγω της ποιότητας της σύστασής του και ακόμα ειναι εγγεγραμμένο στην Ε.Ε. Αυτά τα στοιχεία βασίζονται στις απόψεις των ειδικών μας και στις γνώμες πολλών γυναικών που μας έγραψαν τις εμπειρίες τους. Πρώτον, πρέπει να κάνουμε αναφορά στη φύση των συστατικών, που είναι πρώτης ποιότητας (περιλαμβάνει bioperine), και κατά δεύτερον, οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα, από τις οποίες μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει εξυπηρέτηση πελατών μέσω email, μια σύσταση γιατρού για το προϊόν –υπογεγραμμένη μαρτυρία- και εγγύηση 30 ημερών. Συμπληρώνει την προσφορά με έναν εντελώς δωρεάν ηλεκτρονικό οδηγό με συμβουλές για τη βελτίωση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Στο Guia-femenina εκτιμούμε ότι είναι το καλύτερο προϊόν για να καταλάβει την πρώτη θέση της σειράς.

Go to site

Εγγυούνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος:

 

Fematril

Fematril

Αυτό το προϊόν συμπεριλαμβάνεται στων κατάλογο της αμερικάνικης επιχείρησης American lifestyle, όπως και το επόμενο, όπως θα δούμε παρακάτω. Η ιστοσελίδα του είναι φυσιολογική και περιέχει αρκετές πληροφορίες. Δεν έχει εγγύηση ούτε κάποια ιατρική μαρτυρία – πιστεύουμε ότι αυτά είναι μεγάλα μειονεκτήματα σε σχέση με το πρώτο προϊόν-, και έχει και έλλειψη bioperine. Παρ’όλα αυτά είναι ένα ποιοτικό προϊόν που αξίζει τη δεύτερη θέση.

Go to site

 

Avlimil

Avlimil

Το Avlimil είναι το άλλο προϊόν της αμερικάνικης εταιρείας American lifestyle. Με παρόμοια σύσταση με το Fematril αν και κατώτερο κατά την άποψή μας, (δε περιέχει bioperine), η ιστοσελίδα του περιέχει λίγες πληροφορίες, δεν περιέχει ιατρικές μαρτυρίες ή μαρτυρίες πελατών, αν και καθώς πιστοποιεί η ίδια είναι ένα προϊόν δημοσιοποιημένο στην τηλεόραση. Δεν έχει ούτε εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ούτε εξυπηρέτηση πελατών, πράγμα που μειώνει την αξία του. Δεν προσφέρει κανενός είδους μπόνους, αν και αυτό είναι δευτερεύον.

 

V - RX Woman

V-RX Woman

Στη συνέχεια συναντάμε το V-RX, άλλο προϊόν με αρκετή δημοσιότητα στον τομέα. Αυτός ο ενισχυτής της γυναικείας επιθυμίας περιέχει καλά συστατικά ( και bioperine), αλλά δεν έχει ιατρική πιστοποίηση ούτε εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Η πληροφόρηση είναι φτωχή και δεν παρέχουν εξυπηρέτηση πελατών. Τέλος, πολύ λίγα ακόμη μπορούμε να πούμε γι’αυτό.

 

Συμπέρασμα του Anaptiksistihous.com:

Τελειώνοντας την ανάλυση των διαφορετικών ενισχυτών για τη βελτίωση της λίμπιντο που κυκλοφορούν στην αγορά, και λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις των αναγνωστών μας και των ειδικών μας, στο Anaptiksistihous.com έχουμε την πεποίθηση ότι το καλύτερο προϊόν είναι το Libidil, αφού τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει στη σελίδα του (εγγεγραμμένο στην Ε.Ε, μαρτυρίες πελατών για τις εμπειρίες τους με το προϊόν, ιατρικές συστάσεις που εγγυώνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του, αναλυτικές πληροφορίες, συστατικά υψηλής ποιότητας, επιλογή δωρεάν αποστολής με την αγορά..) το απομακρύνουν από τα υπόλοιπα προϊόντα και το μετατρέπουν σην καλύτερη επιλογή του τομέα.

ANEΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το Libidil είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής φυσικό και σίγουρο που δεν επηρεάζει τη δράση άλλων σκευασμάτων. Το μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι να μην έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά και να μην πάσχετε από κάποια ασθένεια. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να ρωτήσετε το γιατρό πριν από την αγορά του προϊόντος.

ΑΝΤΕΝΔΙΕΞΕΙΣ

Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.

Δε συστήνεται η χρήση του από γυναίκες που πάσχουν από υψηλή πίεση, καρδιακά ή υπατικά προβλήματα, γλαύκωμα, διαβήτη ή είναι αλλεργικές σε κάποιο από τα συστατικά. Επίσης αντενδείκνυται η χρήση του αν λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά ή άλλα φάρμακα για την αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων. Αν λαμβάνεις άλλου είδους φάρμακα, διαφορετικά από τα προαναφερόμενα, ή πάσχεις από κάποια άλλη ασθένεια, συμβουλέψου το γιατρό σου.

* Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή συμπληρώματος διατροφής, συμβουλέψου το γιατρό σου. Επίσης μπορείς να δεις τη σύνθεση των συστατικών μας και να βεβαιωθείς πως δεν είσαι αλλεργική σε κανένα από αυτά.

 

Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.