Welcome to Breast Enlargement World

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Λειτουργούν πραγματικά τα χάπια για τη βελτίωση της λίμπιντο;

Ναι. Η αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων οφείλεται στην ποιότητα των συστατικών τους, είναι εκχυλίσματα φυτών φυσικά και ειδικά συνδυασμένα για να ενεργοποιούν την ερωτική επιθυμία της γυναίκας.

Τι συστατικά περιέχουν αυτά τα χάπια;

Τα περισσότερα από αυτά τα χάπια περιέχουν φυσικά συστατικά όπως η Μάκα, (LEPIDIUM Meyenii Walp), το Ginkgo Biloba, ο Astragalus Membranaceus και άλλα εκχυλίσματα φυτών που ενισχύουν την αιματική ροή και ισχυροποιούν τις αισθήσεις, κάτι πολύ σημαντικό στην ερωτική αφύπνιση.

Όλα τα προιόντα είναι εγγεγραμμένα στην Ε.Ε;

Όχι δεν είναι όλα. Και κατα τη γνώμη μας είναι σημαντικό ένα προϊόν να διαθετει αυτή την εγγύηση, η οποία εγγυάται ότι τα συστατικά του προιόντος πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας που απαιτούνται από τους ισχύοντες κανονισμούς για αυτου του ειδους τα προϊόντα.

Είναι ασφαλή τα συστατικά των χαπιών;

Ναι. Αυτά τα χάπια περιέχουν είναι φυσικά συστατικά και είναι ασφαλή, αρκεί να είναι εγγεγραμμένα στην Ε.Ε.

Πώς λαμβάνονται τα χάπια;

Θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες κάθε παρασκευαστή για τη δόση για να πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Φυσιολογικά είναι 2 με 3 φορές την ημέρα.

Τι αποτελέσματα θα επιτύχω;

Τα αποτελέσματα είναι πολλά:

Είναι εγγυημένα όλα τα συμπληρώματα για την αύξηση της λίμπιντο;

Όχι. Αν και πολλά από αυτά τα προϊόντα έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν την έχουν όλα. Σας συμβουλεύουμε πάντα να διαλέγετε εγγυημένα προϊόντα.

Πώς λειτουργούν;

Αυτοί οι ενισχυτές αυξάνουν την αιματική ροή και την χαλάρωση των μυών, πράγμα που αυξάνει τη λίπανση με φυσικό τρόπο και προσφέρει μεγαλύτερη ευαισθησία της περιοχής. Κατά συνέπεια, ο χρόνος ερωτικής απόκρισης αυξάνεται και οι αισθήσεις και οι οργασμοί ενισχύονται. Παρομοίως, φέρνει σε ισορροπία το ορμονικό σύστημα για σωστή αναπαραγωγική διαδικασία και καταπολεμά τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Πρέπει να είμαι ενήλικας για να τα λάβω;

Ναι. Για να καταναλώσετε αυτά τα χάπια πρέπει να είστε ενήλικας. 

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να δω αποτελέσματα;

Σύμφωνα με τα περισσότερα emails που λαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά από πολλές γυναίκες που χρησιμοποιούν ή έχουν χρησιμοποιήσει αυτούς τους ενισχυτές της λίμπιντο, η ερωτική απόκριση βελτιώνεται σταδιακά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος κατά τη διάρκεια μιας ορισμένης χρονικής περιόδου (μερικές φορές πιο σύντομο, μερικές φορές πιο μεγάλο, ανάλογα με την ποιότητα του προϊόντος.)

Έχουν αυτά τα προϊόντα καμία παρενέργεια;

Όλα τα συστατικά είναι φυσικά. Μόνο θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε αλλεργική σε κάποιο από τα συστατικά ή να μην πάσχετε από κάποια ασθένεια. Σε αντίθετη περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Αυτά τα προϊόντα πραγματικά προτείνονται από γιατρούς;

Άλλα ναι, άλλα όχι. Όπως σε όλα τα πράγματα, υπάρχουν προϊόντα που είναι καλύτερης ποιότητας από άλλα και είναι αυτά τα προϊόντα που έχουν ιατρικές συστάσεις. Αυτό ναι, θα πρέπει να προσέχετε την αυθεντικότητας των μαρτυριών, βλέποντας αν είναι πραγματικά υπογεγραμμένες.

Χρειάζομαι ιατρική συνταγή για να τα αγοράσω;

ΟΧΙ. Αυτοί οι ενισχυτές της λίμπιντο περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά, και αφού δεν είναι φάρμακα, δεν είναι απαραίτητη ιατρική συνταγή για να τα προμηθευτείτε.

Είναι αποτελεσματικά σε γυναίκες κάθε ηλικίας;

Ναι. Τα χάπια είναι αποτελεσματικά για γυναίκες κάθε ηλικίας. Μόνο δε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αν είστε κάτω των 18 ετών.  

Είναι πράγματα μια αποτελεσματική μέθοδος;

Δεν το λέμε εμείς, αν ψάξετε λιγάκι στο ίντερνετ θα δείτε ότι αυτά τα προϊόντα λειτουργούν κανονικά, είναι ήδη μια πραγματικότητα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.


Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.