Welcome to Breast Enlargement World

Πώς λειτουργούν;

Λειτουργούν πραγματικά τα χάπια για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο;

Picture of a woman swimming in a pool

Φεβρουάριος. 12, 2010. Ναι. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα φυσικών προϊόντων που προσφέρονται για τη βελτίωση της σεξουαλικότητας των γυναικών. Είναι μια υγιής μέθοδος να αυξήσετε την ερωτική σας διάθεση χωρίς να έχετε παρενέργειες όπως συμβαίνει με τα χημικά φάρμακα. Οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική δυσλειτουργία, γι αυτό και τα φυσικά συμπληρώματα που αυξάνουν τα επίπεδα οιστρογόνων είναι πολύ ωφέλημα για να καταπολεμήσετε τις δυσλειτουργίες όπως αυτή που μας απασχολεί, αφού επηρεάζει 31% τους άνδρες και 43% τις γυναίκες, και περισσότερο αυτές που είναι στην περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Η χρήση αυτού του είδους των προϊόντων για τη γυναίκα είναι πολύ διαδεδομένη σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η μεγάλη Βρετανία και η Αυστραλία, όπου ήδη κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό και είναι πολύ διάσημες για την αποτελεσματικότητά τους. Το αντικείμενό τους είναι η φυσιολογική ερωτική επιθυμία, βασικός παράγοντας στις ερωτικές σχέσεις ενός ζευγαριού. Αν δεν υπάρχει ερωτική επιθυμία ή λίμπιντο, είναι δύσκολο –για να μην πούμε αδύνατο- να περάσουμε στη φάση της ερωτικής ανταπόκρισης όπως η διέγερση και ο οργασμός.

 

Πώς λειτουργούν;

Αυτοί οι ενισχυτές της γυναικείας λίμπιντο υπάρχουν σε χάπια με συστατικά φυσικά, και απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες με χαμηλά επίπεδα διεγερτικότητας. Βελτιώνουν αυτή τη λειτουργία και αυξάνουν την ερωτική επιθυμία. Μερικά από τα φυτικά συστατικά που συμπεριλαμβάνονται στη φόρμουλα αυτών των χαπιών είναι πολύ δραστικά και φέρνουν άμεσα αποτελέσματα.

Μεταξύ των πολλών θετικών που έχουν αυτά τα συμπληρώματα πρέπει να σημειώσουμε ότι ενισχύουν τις ερωτικές αισθήσεις, αυξάνουν την αιματική ροή στην κλειτορίδα, ισορροπούν τα επίπεδα των οιστρογόνων και καταπολεμούν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Συνοπτικά, αυτά τα προϊόντα βελτιώνουν πολύ τις προσωπικές σχέσεις και τις κάνουν πολύ πιο ευχάριστες, γι αυτό σας τα προτείνουμε ως μια πολύ καλή λύση για να λύσετε αυτό σας το πρόβλημα.

 

Τι αποτελέσματα μπορώ να επιτύχω;

  1. Βελτίωση της λίμπιντο
  2. Αύξηση της αιματικής ροής
  3. Μεγαλύτερη απόλαυση στον έρωτα
  4. Ενίσχυση των ερωτικών αισθήσεων
  5. Μεγιστοποίηση της διέγερσης της κλειτορίδας
  6. Φυσική λίπανση και μεγαλύτερη ευαισθησία
  7. Αύξηση  των πιθανοτήτων για πολλαπλούς οργασμούς
  8. Αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης

 

Είναι πραγματικά ασφαλή όλα τα συστατικά;

 Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα συστατικά αυτά είναι ασφαλή, αρκεί να είναι εγγεγραμμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτά τα προϊόντα όπως και άλλα ίδιας φύσης όπως τα χάπια ανάπτυξης στήθους ή οι κρέμες για το στήθος, περιέχουν φυσικά συστατικά για αυτό η χρήση τους δε βάζει την υγεία σε κίνδυνο.

ANEΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το Libidil είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής φυσικό και σίγουρο που δεν επηρεάζει τη δράση άλλων σκευασμάτων και σε δε θα προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες για την υγεία. Το μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι να μην έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά και να μην πάσχετε από κάποια ασθένεια. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να ρωτήσετε το γιατρό πριν από την αγορά του προϊόντος.

ΑΝΤΕΝΔΙΕΞΕΙΣ

Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.

Δε συστήνεται η χρήση του από γυναίκες που πάσχουν από υψηλή πίεση, καρδιακά ή υπατικά προβλήματα, γλαύκωμα, διαβήτη ή είναι αλλεργικές σε κάποιο από τα συστατικά. Επίσης αντενδείκνυται η χρήση του αν λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά ή άλλα φάρμακα για την αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων. Αν λαμβάνεις άλλου είδους φάρμακα, διαφορετικά από τα προαναφερόμενα, ή πάσχεις από κάποια άλλη ασθένεια, συμβουλέψου το γιατρό σου.

* Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή συμπληρώματος διατροφής, συμβουλέψου το γιατρό σου. Επίσης μπορείς να δεις τη σύνθεση των συστατικών μας και να βεβαιωθείς πως δεν είσαι αλλεργική σε κανένα από αυτά.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.