Welcome to Breast Enlargement World

Σύγκριση της φερομόνης αρώματα

Φεβρουάριος. 1, 2010. Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις στην online αγορά που ασχολούνται με την εμπορευματοποίηση διαφορετικής μάρκας κολόνιες φερομονών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλες είναι αποτελεσματικές, ούτε ότι οι συνθήκες τόσο σε ποιότητα, τιμή και εγγυήσεις είναι έμπιστες. Έτσι, υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ αυτών και γι αυτό σας προσφέρουμε στη συνέχεια έναν συγκριτικό πίνακα στον οποίον αναλύουμε τα βασικά χαρακτηριστικά καθενός από αυτά και τους λόγους που μας έκαναν να τα εκτιμήσουμε, άλλα περισσότερο θετικά από άλλα, και μέσω των οποίων θα καταφέρετε να τα συγκρίνετε και να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

Συγκρισεις

Phiero Woman

Phiero Woman

Για εμάς το Phiero Woman είναι το πιο ολοκληρωμένο άρωμα φερομόνης από όλα που πωλούνται στην ηλεκτρονική αγορά στις μέρες μας. Αυτό το προϊόν συνδυάζει το όμορφο άρωμα με μια μοναδική σύνθεση 4 ανθρώπινων φερομονών που έχουν συντεθεί στο εργαστήριο. Είναι φανερό, η σύνθεσή του από αυτές τις 4 διαφορετικές φερομόνες που υπάρχουν σε υψηλή συγκέντρωση, κάνει τις πιθανότητες επιτυχίας να τετραπλασιάζονται. Επιπλέον, το Phiero Woman έχει γυάλινη συσκευασία με ψεκαστήρα, πράγμα που βοηθάει πολύ τη χρήση του αρώματος.

Η εμφάνισή του στα ΜΜΕ και η κάλυψη που έχει από ειδικούς ιατρούς, κάτι που αναμφίβολα ενισχύει την ποιότητά του, είναι πολύ βασικοί παράγοντες. Επίσης, διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αληθινές υπογεγραμμένες μαρτυρίες από ειδικούς γιατρούς, ακουστικές και γραπτές μαρτυρίες πελατών που έμειναν τελείως ευχαριστημένες από τα αποτελέσματα και ένα μπόνους εντελώς δωρεάν που είναι ένας οδηγός πολύ χρήσιμος με κόλπα για φλερτ. Τελικά, έχοντας υπόψη όλα τα προηγούμενα, εκτιμούμε ότι είναι το καλύτερο προϊόν που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Ir a la Web

Εγγυούνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος:

 

Pherlure

Pherlure

Αυτό είναι άλλο ένα πολύ καλό προϊόν, που επίσης προσφέρει πολύ καλές εγγυήσεις και αληθινές μαρτυρίες, αν και η φόρμουλά του δεν είναι τόσο πλήρης όσο του πρώτου προϊόντος. Έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα μεταξύ των γυναικών που χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα, όπως και το Phiero Woman, και όπως λέγαμε, είναι η καλύτερη επιλογή πριν από αυτό, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων καταναλωτριών, τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο άμεσα και φανερά, αν και το άρωμά του είναι επίσης πού ευχάριστο.

Ir a la Web

 

Athenea Pheromone

Athenea Pheromone

 Αυτή η κολόνια είναι πολύ γνωστή στις ΗΠΑ, αλλά τα συστατικά στα οποία βασίζεται η φόρμουλά του δεν είναι της ποιότητας του Phiero Woman και του Pherlure, για παράδειγμα. Τα αποτελέσματα είναι κατώτερα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιων γυναικών που το έχουν δοκιμάσει σε σχέση με τις προηγούμενες μάρκες. Επιπλέον, έχει το τεράστιο μειονέκτημα ότι κοστίζει πάρα πολύ, το διπλάσιο από τα υπόλοιπα, χωρίς να αξίζει αυτή την τιμή βάσει των αποτελεσμάτων που προσφέρει.

 

Pherone

Pherone

Αναμφίβολα, αυτό είναι το χειρότερο προϊόν σε σχέση με τα υπόλοιπα που φαίνονται στον πίνακα. Το Pherone δεν έχει καμία επαναστατική σύνθεση φερομονών, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματά του. Από την άλλη, η ιστοσελίδα του έχει πολύ λίγες πληροφορίες, επιπλέον δεν είναι καθόλου οργανωμένη, και αυτό για τους ειδικούς που συνθέτουν την ομάδα του Guiafemenina.com, είναι πολύ σημαντικό, γιατί μια σελίδα που δεν έχει πολλές πληροφορίες και την απαραίτητη οργάνωση είναι συνώνυμο με έλλειψη ενδιαφέροντος κτλ., κάτι που μπορεί να μπερδέψει και να μειώσει την εμπιστοσύνη των πελατών. Όλα τα παραπάνω δεν τα κάνουν τόσο αποτελεσματικό και προτεινόμενο όσο τα πρώτα.

 

Συμπέρασμα Anaptiksistithous.com:

Με λίγα λόγια, μέσω του οδηγού Anaptiksistithous.com πιστεύουμε οτι το Phiero Woman είναι το μοναδικό άρωμα φερομονών που συστείνετε τόσο πολυ στην αγορά. Πάντα με βάση τις μελέτες  μας δεν υπάρχει κανένα άλλο προϊόν αυτού του είδους που να μπορεί να προσφέρει τις εγγυήσεις που παρέχει το Phiero Woman. Η σελίδα στο διαδίκτυο περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες, άρθρα και μελέτες για το φαινόμενο των φερομονών και ιατρικά στοιχεία που υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αρωμάτων. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής των χρημάτων και ακόμα με κάθε αγορά του αρώματος σας δωρίζετε ενας ελκυστικός οδηγός εντελώς δωρεάν με συμβουλές για να φλερτάρετε, που θα σας χρειαστεί σίγουρα. Τα συστατικά του προιόντος  είναι υψηλής ποιότητας, και το άρωμα έχει λεπτή και ευχάριστη μυρωδιά. Εν ολίγοις, μιλάμε για ένα πολύ ολοκληρωμένο προϊόν.

ANEΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το Phiero Woman δεν προκαλεί καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. Δεν πρέπει να ψεκάζεται στα μάτια, ούτε να καταπίνεται, όπως όλες οι κολώνιες της αγοράς.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.