Welcome to Breast Enlargement World

Σύγκριση

Φεβρουάριος. 21, 2010. Υπάρχει τεράστια ποικιλία χαπιών αύξησης στήθους διαθέσιμη στην αγορά, ωστόσο υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο λειτουργίας καθώς επίσης και στα χαρακτηριστικά που το καθένα από αυτά προσφέρει. Αρχικά μπορεί να έχουν παρόμοια αποτελέσματα, αλλά αυτό βρίσκεται μακριά από την πραγματικότητα.

Όταν αξιολογούμε αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας αρκετούς σημαντικούς και ειδικούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένων μαρτυρίες ιατρών και βοτανολόγων, εγγυήσεις ποιοτικού έλεγχου και ασφαλείας, συστάσεις πελατών, άριστη ποιότητα συστατικών και ταχύτητα ορατών αποτελεσμάτων.

Με τόσες πολλές διαθέσιμες μάρκες σήμερα στην αγορά μπορεί να είναι δύσκολη η επιλογή του καταλληλότερου προϊόντος, ωστόσο δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε, γιατί με την βοήθεια και την εκτενή μας έρευνα και εμπειρία δουλεύοντας με τους πελάτες μας θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν.

Σύγκριση

Procurves Plus

Oι μελέτες μας κατέγραψαν τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών και μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το Procurves Plus έχει συνεπώς πετύχει τα καλύτερα. Για αρχή μπορούμε να πούμε ότι είναι το μοναδικό που προσφέρει μια σειρά γυμναστικών ασκήσεων οι οποίες σε συνδυασμό με τα χάπια προσφέρουν απίστευτα αποτελέσματα.
 Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε αυτήν την ποιότητα προϊόντος και άλλων. Είναι πιστοποιημένο από το GMP, για την ποιότητα συστατικών που χρησιμοποιεί, η οποία δεν μπορεί να βρεθεί σε άλλες ανταγωνιστικές μάρκες. Μια άλλη ουσιαστική διαφορά είναι ο αριθμός των θετικών μαρτυριών πελατών, που μιλούν από μόνες τους. Σημειωτέον ότι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ότι τα άλλα προϊόντα δεν έχουν αυτές τις δηλώσεις για την εγγύηση και τα αποτελέσματα τους.  Ένα επιπρόσθετο κύριο ζήτημα διάκρισης αυτού του προϊόντος είναι ότι είναι το μοναδικό που έχει αξιολογηθεί από ιατρούς. Μπορείτε να βρείτε τις προσωπικές τους μαρτυρίες στην ιστοσελίδα του.

Φυσικά, έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων και σίγουρα υπάρχει ουσιαστική απόκλιση ανάμεσα σε αυτό το προϊόν και τα άλλα.

Εγγυούνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος:Procurves

Το παραπάνω προϊoν είναι η προηγούμενη γενιά του Procurves Plus, φυσικά και είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά κατώτερο από το Procurves Plus, οι διάφορες τους είναι ότι δεν περιέχει την τόσο πρωτοποριακή φόρμουλα του προηγούμενου, η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητα του, αλλά και ούτε περιλαμβάνει το πρόγραμμα σωματικών ασκήσεων Breast Performance.

Κατά τ’ αλλά είναι ένα άριστο προϊόν και περιλαμβάνει μια σειρά από μαρτυρίες πελατισσών που μιλούν για την εμπειρία τους. Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο στην αξιολόγηση προϊόντων που αφορούν την αύξηση στήθους.Breast Gain Plus

Στην δεύτερη θέση έχουμε το Breast Gain Plus, το οποίο κατά την γνώμη μας έχει σύνθεση και ποιότητα κατώτερη από το προηγούμενο προιόν. Τα συστατικά του είναι επίσης άριστης ποιότητας αν και όχι τόσο καλά όσο εκείνα που χρησιμοποιούνται στο Procurves και το Procurves Plus. Δεν βρήκαμε μαρτυρίες πελατών ούτε ιατρικές αξιολογήσεις για το προϊόν και δεν διαθέτει δώρο με την πρώτη αγορά. Έχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων και είναι προϊόν υψηλών προδιαγραφών, αλλά κατά τη γνώμη μας, η ποιότητα του είναι κατώτερη από τα προηγούμενα.Vanity

Απέχοντας πολύ σε ποιότητα από τα προηγούμενα προϊόντα, συναντούμε το Vanity. Κατά τη γνώμη μας η τιμή του είναι πολύ υψηλή για τη ποιότητα των συστατικών που προσφέρει. Δεν έχει μαρτυρίες πελατών ούτε και αξιολογήσεις από ιατρούς για τα αποτελέσματα. Όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε η ιστοσελίδα του μαζί με την ιστοσελίδα του Grobust είναι οι φτωχότερες όλων. Διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων και ένα έξτρα δώρο με την πρώτη παραγγελία.Grobust

Ολοκληρώνοντας αυτό το κομμάτι, σε τελευταία θέση βρίσκεται το Grobust. Το προϊόν είναι σαφώς χειρότερο από τα προηγούμενα. Το μόνο προτέρημα που μπορούμε να βρούμε είναι η χαμηλή τιμή του, αλλά όπως θα πρέπει να γνωρίζουν οι πελάτες μας, ότι είναι φθηνό μπορεί να γίνει πιο ακριβό μελλοντικά. Όπως θα ξέρετε, είναι αδύνατον να προσφέρεται ένα προϊόν ποιότητας σε τόσο χαμηλή τιμή, και όταν ψάχνουμε γι’ αυτό του είδους τα προϊόντα, θέλουμε να λύνει το πρόβλημα μας. Δεν υπάρχουν μαρτυρίες πελατών, ούτε δηλώσεις γιατρών, ούτε δώρο... Έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ANAPTIKSISTITHOUS.COM:

Επιλέξαμε το PROCURVES PLUS σαν το πλέον συνιστώμενο και αποτελεσματικό προϊόν. Είναι το μόνο που έχει περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του και επίσης με περισσότερες μαρτυρίες από ιατρούς, βοτανολόγους, χημικούς, πελάτες που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητά του, τα συστατικά του είναι ασύγκριτα, η σχέση ποιότητας και τιμής είναι απίστευτη και επίσης δίνει τη δυνατότητα δωρεάν αποστολης. Οι γυμναστικές ασκήσεις που προσφέρει δε συναντώνται σε κανένα άλλο ανταγωνιστικό προϊόν. Χωρίς αμφιβολία είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά για την αύξηση στήθους.

ANEΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Όλα τα συστατικά του Procurves Plus είναι φυσικά. Το μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι να μην έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά και να μην πάσχετε από κάποια ασθένεια. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να ρωτήσετε το γιατρό πριν από την αγορά του προϊόντος.

Όσον αφορά τις ασκήσεις, οι γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, φλεβίτιδα, καρδιακά προβλήματα, δερματολογικά, μολύνσεις ή κάποιου είδους πόνο ή ασθένεια στο στήθος δε θα πρέπει να κάνουν τις ασκήσεις.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας δε συστήνεται η χρήση του προγράμματος Procurves Plus.

ΑΝΤΕΝΔΙΕΞΕΙΣ

Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας. Επίσης δε συστήνεται η χρήση του από γυναίκες που πάσχουν από υψηλή πίεση, καρδιακά ή υπατικά προβλήματα, γλαύκωμα, διαβήτη ή είναι αλλεργικές σε κάποιο από τα συστατικά. Επίσης αντενδείκνυται η χρήση του αν λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά ή άλλα φάρμακα για την αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων. Αν λαμβάνεις άλλου είδους φάρμακα, διαφορετικά από τα προαναφερόμενα, ή πάσχεις από κάποια άλλη ασθένεια, συμβουλέψου το γιατρό σου.

Όσον αφορά τις ασκήσεις, δε συστήνεται η πραγματοποίησή τους από γυναίκες που έχουν πληγές στο στήθος ή πάσχουν από κάποια ασθένεια σε αυτό το σημείο του σώματος.

* Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή συμπληρώματος διατροφής, συμβουλέψου το γιατρό σου. Επίσης μπορείς να δεις τη σύνθεση των συστατικών μας και να βεβαιωθείς πως δεν είσαι αλλεργική σε κανένα από αυτά.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.