Welcome to Breast Enlargement World

Πως λειτουργούν τα προϊόντα μεγέθυνσης στήθους

Δουλεύουν πραγματικά τα χάπια μεγέθυνσης στήθους;

Image of a couple relaxing

Φεβρουάριος. 5, 2010. Ναι. Μπορέσαμε να αποδείξουμε ότι αυτά τα χάπια μπορούν να είναι αποτελεσματικά στο να βελτιώσουν βασικά προβλήματα του στήθους, όπως το μέγεθος, σκληρότητα και σχήμα. Λάβαμε ένα μεγάλο αριθμό μαρτυριών γυναικών που χρησιμοποίησαν αυτού του είδους τα προϊόντα και μείνανε πραγματικά ενθουσιασμένες με το καινούργιο μέγεθος του στήθους τους. Γενικά συνιστάται η λήψη 2 έως 3 χαπιών ημερησίως ανάλογα με τον κατασκευαστή και το προϊόν.

Η χρήση αυτών των προϊόντων είναι πολύ διαδεδομένη στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά και δημιούργησε πραγματική επανάσταση στον χώρο. Αν και υπάρχουν διάφορες μάρκες ήδη διαθέσιμες στην χώρα μας, θα σας δείξουμε ποια είναι τα καλύτερα και πώς να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά τους. Όπως και για κάθε άλλο προϊόν, υπάρχουν σχετικές διαφορές ανάμεσα στα προϊόντα και τους κατασκευαστές, ανάλογα με τη συνέπεια και τα αποτελέσματα που μπορείτε να έχετε με καθένα από αυτά.

Το συμπέρασμά μας είναι ότι αυτά τα χάπια μπορεί πράγματι να δουλέψουν, αν και οι αναγνώστες μας πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις πληροφορίες και τις συμβουλές που θα τους παρέχουμε αργότερα, ώστε να μπορέσουν να επιλέξουν αυτά που λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Η ταχύτητα και τα τελικά αποτελέσματα εξαρτώνται από αυτό.

Πώς λειτουργούν;

Αυτά τα χάπια δημιουργήθηκαν ακριβώς για να ενεργοποιούν τους μαστικούς αδένες, και συνεπώς την απόκτηση βελτιωμένου και σφιχτότερου στήθους. Η σύνθεσή τους είναι από φυσικά συστατικά. Αυτά τα φυσικά συστατικά έχουν οιστρογονικά χαρακτηριστικά που ενεργούν παράγοντας επαναδραστηριοποίηση των γυναικείων μαστικών αδένων και επομένως την ανάπτυξη του λεπτού ιστού του στήθους.

Το στήθος έχει οιστρογονικούς υποδοχείς που απορροφούν τα συστατικά των χαπιών προωθώντας μια εντελώς φυσική ανάπτυξη των λεπτών ιστών του στήθους. Συνεπώς αυτό επιφέρει μια προοδευτική βελτίωση του γυναικείου στήθους, το οποίο θα γίνει ακόμα πιο σχηματισμένο

Το πρόβλημα εμφανίζεται κατά την εφηβεία όταν η ανάπτυξη του στήθους επηρεάζεται από ποικίλες διαφορετικές αιτίες. Οι περιπτώσεις είναι κυρίως ορμονικής φύσεως ή ακόμα από έλλειψη βιταμινών και μεταλλευμάτων ζωτικής σημασίας για την σωστή ανάπτυξη του σώματος. Οι θρεπτικές ουσίες αυτών των προϊόντων θα παρέχουν τα απαραίτητα στοιχεία που το στήθος ποτέ δεν είχε. Πρέπει να θυμίσουμε στους αναγνώστες ότι το προϊόν δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να συν χορηγηθεί με οποιοδήποτε άλλα προϊόντα.

Τι αποτελέσματα θα έχω;

  1. Βελτίωση στήθους
  2. Πιο σφιχτό στήθος
  3. Βελτιωμένη πυκνότητα και μέγεθος
  4. Μειωμένα συμπτώματα εμμηνόπαυσης
  5. Βελτιωμένη φιγούρα και γυναικείο στήθος
  6. Νέα αυτοπεποίθηση
  7. Καλύτερη σεξουαλική επιθυμία και ενέργεια

Είναι όλα τα συστατικά ασφαλή;

Τα συστατικά της πλειονότητας των χαπιών είναι φυσικά και ασφαλή. Εκχυλίζονται απευθείας από φυτά χωρίς συνθετικά ή τεχνητά προϊόντα. Κανένα από αυτά τα συστατικά δεν εμφανίζεται στην λίστα επικίνδυνων ουσιών δημοσιευμένη από τον FDA. Πρέπει να προσέχετε και να αποφεύγετε προϊόντα που περιέχουν Efedra, που μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε οποιοδήποτε είδος φυσικού προϊόντος για μεγέθυνση στήθους, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα απλά βήματα και βασικούς κανόνες που σας προσφέρουμε, έτσι ώστε να έχετε κριτήρια αξιολόγησης.

ANEΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Όλα τα συστατικά του Procurves Plus είναι φυσικά. Το μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι να μην έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά και να μην πάσχετε από κάποια ασθένεια. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να ρωτήσετε το γιατρό πριν από την αγορά του προϊόντος.

Όσον αφορά τις ασκήσεις, οι γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, φλεβίτιδα, καρδιακά προβλήματα, δερματολογικά, μολύνσεις ή κάποιου είδους πόνο ή ασθένεια στο στήθος δε θα πρέπει να κάνουν τις ασκήσεις.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας δε συστήνεται η χρήση του προγράμματος Procurves Plus.

ΑΝΤΕΝΔΙΕΞΕΙΣ

Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας. Επίσης δε συστήνεται η χρήση του από γυναίκες που πάσχουν από υψηλή πίεση, καρδιακά ή υπατικά προβλήματα, γλαύκωμα, διαβήτη ή είναι αλλεργικές σε κάποιο από τα συστατικά. Επίσης αντενδείκνυται η χρήση του αν λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά ή άλλα φάρμακα για την αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων. Αν λαμβάνεις άλλου είδους φάρμακα, διαφορετικά από τα προαναφερόμενα, ή πάσχεις από κάποια άλλη ασθένεια, συμβουλέψου το γιατρό σου.

Όσον αφορά τις ασκήσεις, δε συστήνεται η πραγματοποίησή τους από γυναίκες που έχουν πληγές στο στήθος ή πάσχουν από κάποια ασθένεια σε αυτό το σημείο του σώματος.

* Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή συμπληρώματος διατροφής, συμβουλέψου το γιατρό σου. Επίσης μπορείς να δεις τη σύνθεση των συστατικών μας και να βεβαιωθείς πως δεν είσαι αλλεργική σε κανένα από αυτά.


Οι πληροφορίες που παρέχονται από τη σελίδα μας έχουν ως σκοπό να ενημερώσουν τους αναγνώστες μας γύρω από θεραπείες, συμβουλές και ειδήσεις που σχετίζονται με το στήθος. Σε καμία περίπτωση αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν συμβουλές και τη σχέση γιατρού-ασθενή. Το Guia-femenina.com δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η χρήση οποιασδήποτε θεραπείας ή πληροφορίας που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς την έγκριση κάποιου ειδικού γιατρού. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας αυτής της σελίδας χωρίς τη συμβουλή κάποιου γιατρού ή ειδικού αναγνωρίζεται ως αυτοθεραπεία.